Al 20 jaar creëren we een toekomst waard om voor te leven dat is Fresenius Medical Care Nederland B.V.

Een toekomst waard om voor te leven

Naast dat deze website wekelijks wordt voorzien van de laatste informatie, zowel voor professionals als voor de patiënten. Zo ook het verhaal van ons bestaan, onze missie: "Al 20 jaar creëren wij een toekomst waard om voor te leven".
Lees hier het hele verhaal. 

Onze visie

Wij richten ons op het creëren van een menswaardig (dagelijks) bestaan voor dialysepatiënten over de hele wereld. Patiënten met een nieraandoening kunnen met meer vertrouwen naar de toekomst kijken dankzij onze innovatieve technologie en behandelconcepten. Wij bieden een toekomst; één met de best mogelijke kwaliteit van leven. 
Samen richten wij ons op het nastreven van strategieën die ervoor zorgen toonaangevend op technologisch gebied te zijn. Wij bieden producten en diensten voor de hele dialyseketen. De hoogste medische normen vormen ons uitgangspunt, omdat wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid. Dit is ons streven voor onze patiënten, onze partners in de gezondheidszorg en onze investeerders, die vertrouwen op de betrouwbare prestaties en de toekomst van Fresenius Medical Care.

 

Top