Samen een passend antwoord binnen de nefrologische zorg dat is Fresenius Medical Care Nederland B.V.

Compliance en kwaliteit

Omdat het welzijn van de mens centraal staat

Om te voldoen aan deze veelomvattende verantwoordelijkheid, verbinden wij ons aan diverse kwaliteitsdoelen. De verwezenlijking van deze kwaliteitsdoelen is gewaarborgd door het uitdragen van onze bedrijfsfilosofie, identiteit en werkcultuur en door het instellen en handhaven van een integraal kwaliteitsmanagementsysteem en continue verbetering.

ISO-certificering

Om onze producten en diensten op een juiste manier te kunnen borgen, hebben wij een kwaliteit management systeem welke voldoet aan geldende wetgeving en normen. Zo zijn wij ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd. Tevens heeft zowel Fresenius als ook onze logisitieke dienstverlener de benodigde vergunning om de geneesmiddelen op te slaan/te verzenden (GDP).

Bekijk het ISO9001 Certificaat

Bekijk het ISO13485 Certificaat

Onze verantwoordelijkheid

De gezondheid en het welzijn van de mens staan centraal bij onze activiteiten. Dit wordt verwezenlijkt door de excellente kwaliteit van onze producten, de onvoorwaardelijke betrouwbaarheid van onze diensten, milieuvriendelijke werkzaamheden, stabiele financiële organisatie en door het in stand houden van het vertrouwen, loyaliteit en tevredenheid van onze aandeelhouders. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid voor:

  • de patiënten;
  • onze werknemers;
  • de aandeelhouders;
  • de gemeenschap.

 

Top