Optimale medische en economische outcome dat is Fresenius Medical Care Nederland B.V.

Hemodialyse

Voor thuis en in het centrum

Bij hemodialyse (HD) wordt een dialysefilter en een hemodialysemachine gebruikt. Tijdens de behandeling loopt een gedeelte van het bloed via een speciaal voorbereide bloedlijnenset door het filter. Overtollig lichaamsvocht en afvalproducten in het bloed worden hierdoor verwijderd. Het 'schoongemaakte' bloed wordt teruggestuurd naar het lichaam via de bloedlijnenset.    

 

Van kraan tot naald

Fresenius Medical Care Nederland B.V. kan het ziekenhuis volledig ondersteunen; van ontwerp, bouwondersteuning en installatie tot levering van de benodigde producten; zowel de investeringsgoederen als de verbruiksgoederen. Het gehele traject – van kraan tot naald – is CE-gemarkeerd, waardoor veiligheid en kwaliteit conform de geldende richtlijnen geborgd zijn.

 

> Kies één van de items binnen de keten voor meer informatie. 

Dialyse systemen Water behandeling Ruimtelijke inrichting IT Dialyse accessoires Educatie & nascholing

 

Fresenius is HomeHD

Centrumkwaliteit voor thuis

Fresenius Medical Care Nederland biedt naast centrum hemodialyse ook volop mogelijkheden voor de inrichting en ingebruikname van hemodialyse in een thuissituatie. Graag presenteren wij u ons totaalaanbod op het gebied van thuis hemodialyse: of het nu gaat om inrichtingsvraagstukken, de praktische aanleg en installatie of levering van de juiste apparatuur en verbruiksgoederen, wij zijn uw partner!

 

Top