Optimale medische en economische outcome dat is Fresenius Medical Care Nederland B.V.

Inrichting

Van kraan tot naald

Fresenius Medical Care Nederland B.V. kan het ziekenhuis volledig ondersteunen; van ontwerp, bouwondersteuning en installatie tot levering van de benodigde producten; zowel de investeringsgoederen als de verbruiksgoederen. Onderdeel hiervan is ook de praktische inrichting van uw dialysebehandelplaats. 

Het gehele traject – van kraan tot naald – is CE gemarkeerd, waardoor veiligheid en kwaliteit conform de geldende richtlijnen geborgd zijn.

Dialysestoelen en bedstoelen

Likamed: uw partner in comfort

Likamed is een van de grootste en vooraanstaande leveranciers van dialysestoelen in Europa en daarbuiten. De behandelstoelen voldoen aan de hoogste standaarden van patiëntencomfort, ergonomie en functionaliteit, worden geproduceerd in Duitsland en zijn TŰV gecertificeerd. Wij zijn in Nederland distributeur van Likamed-behandelstoelen, -bedstoelen, -bijzettafels en -porters.

Wij ondersteunen u graag bij de praktische inrichting van uw dialysebehandelplaats. Afgestemd op de behoeften van uw gebruikers, de soort therapie en de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een behandel- of bedstoel met verschillende opties. Zo is er een complete basis behandelstoel (Base A4) en een premium variant (Premium A5), die nog meer comfort biedt. Bedstoelen zijn een ideale combinatie tussen een bed en een stoel, speciaal ontwikkeld om oudere, zwaarlijvige en multimorbide patiënten optimaal comfort te bieden. In de brochure vindt u alle mogelijkheden terug. Maakt u gerust een afspraak voor een adviesgesprek.

Download

Bijzettafels en porters

De bijzettafels zijn in combinatie met een behandel- of bedstoel te gebruiken. Ze zijn praktisch en flexibel en geschikt voor verschillende doeleinden en behandelingen. Daarnaast zijn er samen met Likamed diverse trolleys ontwikkeld voor dialyse gerelateerde doeleinden. Voor thuisdialyse kunt u bijvoorbeeld denken aan een trolley voor de sleep safe harmony en de AquaC Uno H. In het centrum kunt u tijdens BCM-metingen de BCM op de speciaal hiervoor ontwikkelde porter plaatsen.

 

Download

 

Fresenius consultancy

Advies over de workflow op de afdeling, ergonomische vraagstukken, hulp bij inventarisatie van mogelijke risico's, bespreken van de mogelijkheden op het gebied van 'lean' werken? Allemaal situaties waar u onze consultants voor kun inhuren!

Wilt u uw specifieke case, groot of klein, bespreken met onze consultants of eens sparren over uw ideeën? Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Kijk wat mij nog meer kunnen betekenen op het vlak van consultancy >

Top