Optimale medische en economische outcome dat is Fresenius Medical Care Nederland B.V.

Waterbehandeling

Fresenius Medical Care is water

Beschikbaarheid van de hoogste kwaliteit water is van groot belang voor de continuïteit op de dialyseafdeling. Wij bieden klantspecifiek ontwerp, realisatie en monitoring van uw waterbehandelingsinstallatie, zodat deze continuïteit iedere dag geborgd blijft. Neemt u gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken.

 

Onze ervaring

Wereldwijd is Fresenius Medical Care voorloper op het gebied van waterbehandelingsinstallaties voor dialysetoepassingen. Uniek is de CE-markering voor de waterbehandelingsinstallatie én de dialysemachine in één; producten die precies op elkaar afgestemd zijn. Wereldwijd leveren onze installaties het water voor dagelijks meer dan 100.000 dialysebehandelingen! 

Bezoek onze website www.fresenius-wewatertreatment.com > 

 

Project engineering

Bij de aanleg van een nieuwe waterinstallatie, die voldoet aan de laatste lokale en internationale richtlijnen, komt veel bij kijken. Daarom hebben wij ervaren engineers in dienst die met u mee kunnen kijken; vanuit een consulterende rol óf als turn-keyoplevering, inclusief tekenwerk en installatie.

Graag denken wij in een vroegtijdig stadium mee over aanleg, benodigde capaciteit, type waterbehandeling et cetera en adviseren wij u over mogelijke aandachtspunten en eventueel kostenbesparende mogelijkheden.  

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. 

 

Technisch onderhoud & Water testing

Een waterbehandelingsinstallatie aanleggen is de eerste stap, echter daarna start de fase waarin het systeem zo optimaal mogelijk operationeel dient te zijn. Cruciaal is hierbij de aanlevering van een constante waterkwaliteit aan de dialysesystemen. Op dit te bereiken is het regelmatig testen van deze waterkwaliteit een noodzaak. 

Graag ontzorgen wij u in het testen van het behandelde water. Door gebruik te maken van ons eigen laboratorium kunnen wij de analyse uit handen nemen. 

Wij kunnen u tevens supporten in het technisch onderhoud aan de waterinstallatie, zodat u kunt rekenen op optimale beschikbaarheid van de systemen.

Interesse in onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Out-of-the-box denken

Bij een van onze klanten is de waterbehandelingsinstallatie
letterlijk het hart van de dialyseafdeling! De installatie is door
grote glazen wanden in de wandelgang van het centrum goed
zichtbaar, zodat iedereen dag-na-dag weet hoe belangrijk de
hoge waterkwaliteit is. Niet weggestopt in een kelder, maar
als middelpunt van de dialyse-afdeling!

 

Top