Partnership op maat Gebruikmakend van wederzijdse expertise

Samenwerking & Projecten

Van kleine aanpassing tot volledige dienstverlening voor uw dialyse!

Of het nu gaat om installatie van een enkele unit of om de totaalinrichting van een dialysecentrum; wij zijn graag uw partner! Onze projectconsultants staan voor u klaar om advies te geven over de diverse aspecten binnen de dialyse: van inrichting & routing tot financiële & economische vraagstukken. Wij delen graag onze wereldwijde expertise met u door mee te denken in operationele oplossingen of deel te nemen aan (turnkey) installatieprojecten. 

Functionele inrichting van uw behandelplaats

Likamed als partnerWij ondersteunen u graag bij de praktische inrichting van uw behandelplaats. Afgestemd op de behoeften van uw gebruikers, soort therapie en beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een behandel- of bedstoel met diverse opties.

Hier de benodigdheden én mogelijkheden op een rijtje:
1. Bedstoelen
2. Behandelstoelen
3. Tabourets en bijzettafels
4. Porters
5. Weegschalen en digitalisering

Laat u zich door ons adviseren en inspireren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs! 

 

 

 

(Turnkey) projectmanagement

Voor in het centrum en thuis

Wij kunnen binnen het gehele projectmanagement technisch assisteren: voor HomeHD-installaties of allesomvattende centruminstallaties.

Consultancy

Advies nodig over de workflow op de afdeling of ergonomische vraagstukken? Hulp bij inventarisatie van mogelijke risico's, bespreken van de mogelijkheden op het gebied van 'lean' werken? Hiervoor kunt u onze consultants inhuren! Wilt u uw specifieke case, groot of klein, bespreken met onze consultants of eens brainstormen over uw ideeën? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Publiek-private samenwerking 

Fresenius Medical Care is door diverse organisatorische en financiële samenwerkingsvormen verbonden aan dialysecentra en introduceerde als eerste partij het zogeheten 'pauschale contract'. Wereldwijd zijn zo'n 3400 centra onder diverse samenwerkingmodellen operationeel. In Nederland heeft Fresenius Medical Care met twee centra vergaande samenwerking gerealiseerd. Ziekenhuizen, nefrologen, verplegend personeel en Fresenius Medical Care versterken elkaar door gebruik te maken van wederzijdse expertise om uiteindelijk tot betere dialysezorg te komen.

Top