Partnership op maat Gebruikmakend van wederzijdse expertise

5. Weegschalen en digitalisering

Weegschalen en digitalisering

Fresenius Medical Care levert weegschalen op basis van uw maatwerk-behoefte. Of het nu gaat om een inbouw- of opbouwweegschaal; het is voor ons belangrijk om samen met u te zoeken naar de meest optimale oplossing, afgestemd op úw specifieke situatie.

Opbouwweegschalen .....Vloer-geïntegreerde weegschalen.......Digitalisering gegevens

Opbouwweegschalen

Opbouwweegschalen zijn er in vele soorten. Onze specifiek voor de dialysetoepassing ontwikkelde weegschalen zijn eenvoudig te integreren in verschillende situaties, waarbij minimale ruimtelijke aanpassing noodzakelijk is.

Type Exact-D is speciaal ontwikkeld voor dialyseafdelingen en kan geleverd worden in vele afmetingen, geschikt voor uw specifieke situatie.

 

Vloer-geïntegreerde  weegschalen

Een in de vloer geïntegreerde weging is prettig voor uw patiënt: er is geen opstap of hoogteverschil, waardoor de weging gemakkelijker gemaakt wordt. Gecombineerd met een handige greep is een geïntegreerde weegschaal een zeer fraai ogende oplossing.

Digitalisering gegevens

Naast het uitprinten van de informatie is het uiteraard mogelijk om de weeggegevens op de Fresenius Medical Care patiëntcard op te slaan, waardoor de gegevens automatisch overgenomen worden bij de opstart van de dialysebehandeling.

Top